„Zelenou“ půlku by měla tvořit co nejbarevnější zelenina a ovoce – zeleniny má být o trochu víc než ovoce a brambory se opravdu nepočítají. Na čtvrtce talíře pak leží kvalitní sacharidy převážně z obilovin a na další čtvrtce jsou bílkoviny v podobě mléčných výrobků, masa, vajec nebo luštěnin. K tomu si dopřejte „mističku“ zdravých tuků z ořechů a ryb a velký džbán pramenité vody.Ke spokojenosti a výkonům, tkví v poctivých surovinách, pestrém jídelníčku a troše plánování: myslet na to, že tělo si denně žádá půl talíře zeleniny. Že to není nic revolučního? O to právě jde. Existuje ale jednoduchá pomůcka: ½ talíře zeleniny.
Když naše UGO Fandy podporujeme v tom, aby vzali zdraví do svých rukou, máme na mysli celý životní styl. Dobrá nálada a úsměv na rtech, i když to občas může drhnout, dostatek pohybu, který si nejlépe užijeme na čerstvém vzduchu a kvalitní spánek: pak si vychutnáte nejen naše famózní saláty a drinky, ale každý den s radostí.